onsdag 14 mars 2012

Dagens Skanska

Det finns egentligen hur mycket som helst att skriva om forna Skånska cementgjuteriet men vi kan ta veckans följetång angående vår parkering till att börja med.
Innanför vårat lilla område där vi som flitiga myror bygger hus chefar en idiot vid namn Simon. Vi kan kalla honom nåt helt annat, men han heter det.
Enligt honom själv har han blivit utsedd till polis av Vasakronan och chefar helt plötsligt över vad jag trodde var Stockholms stads område men jag har uppenbarligen fel.
Han har hakat upp sig på att vi parkerar utanför grindarna och stör på så vis hanses världsbild.
Det vi inte riktigt kan förstå är att bredvid bygget ligger ett träningsställe där det parkeras cyklar och barnvagnar i mängder. Ska pappskallen förbjuda även sådan trafik?
Vi har inte fått några klagomål vare sig från Skanskas personal eller boende på området utan platschefen har så lite att göra att han bryr sig mer om vår parkering än något annat.
Det är även strikt förbjudet att begagna stegar i arbetet och att lämna grindarna öppna så att lastbilar kan ta sig in och ut. Men det är en annan historia.
Tio, fyra. Över ut.

2 kommentarer:

  1. Hahaha!
    Den här historien tarvar en fortsättning.
    Simon verkar ju helt störd och sådant är alltid kul att höra...
    Om det inte ställer till det för din uppdragsgivare så skulle en bild på Simon, helst när han utövar sitt värv, pigga upp.
    Sen kan ni ju ge honom ett öknamn också. - Tex. Lukten, Styrkan, Munsårs-Simon eller nåt annat festligt.

    SvaraRadera
  2. Uppföljning:
    Skanska har en hjulgrävare som går och gör i stort sett ingenting om dagarna.
    Men på kvällarna parkeras nämnda grävare utanför grindarna, 3 meter från där vi parkerar bilen.
    Jag blir så trött.

    SvaraRadera